За нас

Онлайн магазин за козметика и грим Glamor е посветен на това да предлага едни от най-търсените и обичани козметични & бюти марки, налични на пазара в името на красотата и увереността на нашите клиенти
Като един от водещите търговци на аромати и продукти за здраве и красота, се стремим всеки ден да правим своите клиенти по-удовлетворени, като им предлагаме широка гама старателно подбрани козметични продукти, всеки един от които заема важно място в нашето портфолио. Имаме честта и до днес да продължаваме дългогодишното си сътрудничество с утвърдени козметични и парфюмерийни производители.


Кои сме ние

Онлайн магазин за козметика и грим Glamor

Стартирал през 1992 година, екипът създал Glamor, е специализиран в продажбата на продукти за красота, в това число аромати, декоративна козметика, продукти-грижа за кожата и косата, както и дермо и био козметика.
Вдъхновени от традициите по света в създаването на козметика, която е дълбоко вкоренена във всичко около нас, нашата компания е основана като уникална комбинация от грижа, внимание и вдъхновение. Годините натрупани знания, опит и внимание насочено към нашите клиенти, ни подтикнаха към стремежа да станем ваше очевидно предпочитание при избора на козметика и грим.


Едно място, огромен избор

В Glamor винаги разширяваме асортимента си, предлагаме продуктите, които търсите, следваме тенденциите, предоставяме утвърдени и иноваторски марки, фокусирайки се върху задоволяването на потребностите на вас, нашите клиенти.

Стремим се да актуализираме асортимента си в крак с тенденциите на пазара, изграждайки взаимоотношения с добре познати марки. Предоставяме първокласни козметични продукти за красота на достъпни цени, съобразени с желанията на клиентите. Нашето  богато портфолио е повлияно от актуалните иновации в козметиката и парфюмерията. Разполагаме с широка гама висококачествени био и натурални продукти, както и дермокозметика, доказваща се като лидер на пазара в своя клас.
В нашия онлайн магазин за козметика ще намерите висококачествените продукти на доказани международни имена като Eveline, Dermedic , La rive , Disney , L’ANGELICA, B.FRESH ,както и още много други.