Мисия и ценности

Понякога е предизвикателство да знаем откъде да започнем, но това, което определя нашата мисия е над двадесет и осем години опит в професионалната индустрия за красота. Glamor е компания за козметика и грижа за красотата, която е специализирана в това да ви направи по-красиви, а и по-щастливи.

Нашата мисия е да ви доставим искрица радост и безупречна красота всеки ден. Ето защо ние работим усилено и постоянно, за да може да предоставяме на нашите клиенти продукти за красота на мига.

Вие сте нашето бюти вдъхновение

Нашият онлайн магазин за красота прави пазаруването на любимите ви бюти продукти по-лесно от всякога, така че да можете да получите това, което обичате само с няколко кликвания. Ние се фокусирахме върху лекотата на онлайн пазаруването и луксозната графика, за да направим изживяването не само приятно за окото, но бързо и лесно. 

Обслужването на клиенти също е от изключителна важност за нас. Не случайно специализиран екип работи  5  дни в седмицата, за да може нашите клиенти да се възползват от бърза и надеждна доставка до дома си.


Концепция за грижа за красотата

Обещанието на Glamor е, че винаги ще ви дава най-доброто усещане за безупречна красота, благодарение на висококачествени бюти продукти и аромати. Ние наистина вярваме, че козметиката и грижата за кожата трябва да бъдат истински, балансирани, нежни и с безкомпромисно качество. Затова и предлагаме постоянно променяща се селекция от марки и дизайнерски козметични продукти на страхотни цени.