Блог /

Натурална козметика Planeta Organica: В търсене на най-добрите рецепти за красота по света (Част 1)

Натурална козметика Planeta Organica: В търсене на най-добрите рецепти за красота по света (Част 1)

Вълнуващите и новаторски продукти за грижа за лице, коса и тяло Planeta Organica използват естествената силa на уникалните диви билки, цветя и плодове, старателно подбрани от отдалечени и непокътнати региони по целия свят.

козметична марка planeta otrganica произход glamor

За да създадем натурална козметика от бранда Planeta Organica, нашият екип организира експедиции до най-уникалните и отдалечени места на нашата планета. Пътуваме към света на дивата природа и екзотичните растения. Ние намираме най-добрите съставки за нашата козметика и инсталираме екстрактори, където се събират дивите растения. По този начин получаваме екстракти при по-високата им концентрация на активни съставки. Всички наши продукти са базирани на традиционни рецепти и ритуали за красота от цял ​​свят.

Козметика за цяло тяло с високо качество и сертифициране от Еccocert

Козметика за цяло тяло с високо качество и сертифициране от Еccocert

Продуктовата линия е сертифицирана от Ecocert, което потвърждава, че продуктите съдържат минимум 95% растителни съставки във формулата и минимум 10% от всички останали съставки трябва да произхождат от биологично земеделие. Освен това линията има сертификат VEGAN, който потвърждава, че в продукта няма съставки или добавки от животински произход.

Planeta Organica е изцяло естествена марка козметика, която предлага линия за грижа за кожата и косата, създадена от диви билки и други естествени продукти, намиращи се в екологично чисти райони по целия свят, където природата е непокътната и необремененна от генетични модификации, има големи напълно натурални и непокътнати ресурси.

В продължение на векове подбраните от екипа растения и билки са били и продължават да бъдат известни с изключителните си антиоксидантни свойства, които подобряват благосъстоянието на тялото и забавят процеса на стареене, предоставяйки усещането за безупречно здрава кожа и коса.

Днес Planeta Organica с радост и огромно уважение залага на чудесата на тези свойства, надгражда ги с най-новите технологии и ги превръща в модерна първокласна линия за грижа за кожата и косата, която може да ви направи по-свежи, красиви и подмладени само за дни. 

От кога е  на пазара козметичната марка Planeta Organica?

Козметичната линия, основана през 2008 година в Русия от Андрей Трубинков, притежава многобройни сертификати, които се издават само на продукти с над 95% или повече органични съставки: ECO BIO сертификат, присъден от института ICEA, както и 3-звезден сертификат от ECOCERT – много престижна европейска сертификационна агенция, която сертифицира изцяло натурални и органични козметични и бюти продукти грим.

В основата на всичко, което прави Planeta Organica, е тяхното уважение към силата на природата и празнуването на красотата на сибирската пустиня. Козметичната компания се гордее особено много и с етичната си репутация при тестванията върху животни. Продуктите на Planeta Organica винаги са били без преднамерена жестокост към животните и винаги ще бъдат.

Planeta Organica всъщност превръща тайните за красота събирани от най-отдалечени краища на света в уникална естествена гама за грижа за лицето, косата и тялото.

Козметичната компания притежава най-голямата биологична ферма в Сибир, където отглежда много от билките, използвани в техните продукти. Построена в консултация с местните сибирски племена, които знаят спецификата на своята уникална земя и които се превръщат в очевидният избор, когато фирмата започва да набира персонал, тя е голямото бижу в короната на Planeta organica и останалите брандове произвеждани от компанията Eurobiolab.

От натурална козметика Planeta Organica са горди, че ежегодно получават редица международни награди за отдадеността си към природата и местните застрашени племена. Билките, плодовете и цветята ръчно събирани и използвани в продуктите им, се използват традиционно от племената по целия цвят в продължение на поколения и всъщност са в основата на направата на еликсири на здравето и красотата за императорските семейства.

козметична марка planeta otrganica пазар glamor

Разкрийте естествения си блясък с козметичните продукти, произведена от Planeta Organica

Открийте широка гама от висококачествени натурални козметични продукти, направени с уникални формули, съставки и екстракти, устойчиво отглеждани и събрани в красивите пейзажи на отдалечени и непокътнати региони. Натурални и биологично сертифицирани козметични продукти, които съдържат висок процент важни витамини, необходими на кожата за възстановяване и подмладяване, Също така набор от дълбоко концентрирани съставки против стареене, ключови за увеличаване на естественото производство на колаген, за да помогнат за намаляване на признаците на стареене и поддържат кожата да изглежда сияйна.

На Glamor.bg може да откриете целият асортимент от грижа за лицекоса и тяло на Planeta Organica: натурални козметични продукти като душ гел, маска за коса, скраб за тяло, лосион за тяло, шампоан за коса и много други. Изберете естествената грижа! Пазарувайте сега!

Натурална козметика Planeta Organica ви дава всичко, от което се нуждаят вашите кожа, коса и тяло.

Най-продавани козметични продукти с марката Planeta Organica

Блог

Натурална козметика Planeta Organica: В търсене на най-добрите рецепти за красота по света (Част 1)